Antena 3 CNN Externe Victor Ponta, despre închiderea frontierelor: România, Bulgaria şi Serbia vor acţiona perfect coordonat şi solidar

Victor Ponta, despre închiderea frontierelor: România, Bulgaria şi Serbia vor acţiona perfect coordonat şi solidar

Victor Ponta, despre închiderea frontierelor: România, Bulgaria şi Serbia vor acţiona perfect coordonat şi solidar
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Oct 2015   •   16:08
UPDATE: Guvernele din România, Bulgaria și Serbia vor acționa "perfect coordonat și solidar" în toate acțiunile și politicile privind refugiații, a precizat premierul Victor Ponta, sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Cele trei guverne ale 'Grupului Craiova' vor acționa perfect coordonat și solidar în toate acțiunile și politicile privind refugiații", a subliniat Victor Ponta.
 
Prim-ministrul Victor Ponta a participat astăzi, la Sofia, la cea de-a treia Trilaterală, care îi reunește pe șefii de...

Posted by Victor Ponta on Saturday, October 24, 2015


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ştire iniţială

Bulgaria, România și Serbia sunt gata să-și închidă frontierele dacă Germania și Austria și le închid pe ale lor pentru a stopa afluxul de refugiați, a declarat sâmbătă premierul bulgar Boiko Borisov, relatează Agerpres.

"Cele trei țări suntem gata, dacă Germania și Austria își închid frontierele, să nu permitem ca țările noastre să devină zone tampon. Vom fi gata să ne închidem frontierele", a spus Borisov după o întrevedere cu omologii săi român, Victor Ponta, și sârb, Aleksandar Vucic.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, susține că dorește să convingă, la summitul de duminică, un grup de lideri UE să fie de acord cu măsuri pe termen scurt pentru a gestiona criza migrației, relatează sâmbătă Reuters, citând un interviu acordat grupului media german Funke.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close