Antena 3 CNN Externe S-a ales cu faţa umflată şi cu orbire temporară după ce a făcut o greşeală pe care multe femei o fac

S-a ales cu faţa umflată şi cu orbire temporară după ce a făcut o greşeală pe care multe femei o fac

S-a ales cu faţa umflată şi cu orbire temporară după ce a făcut o greşeală pe care multe femei o fac
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
24 Ian 2018   •   18:26

Dinya Rasool, în vârstă de 18 ani, a suferit două reacții alergice la vopseaua de par. Chipul i s-a umflat de trei ori mai mult față de mărimea normală și pentru o perioadă de timp nu a putut vedea.

,,Fața îmi era umflată și nu puteam să văd nimic. Scalpul îmi pulsa și era plin de puroi. Mă simțeam ca un monstru”, a mărturisit tânăra.

Întâmplarea a avut loc după ce adolescenta a vrut să își schimbe culoarea părului și a ales un tip de vopsea de păr pe care îl mai folosise în trecut și a ignorat testul recomandat înainte de vopsire.

A doua zi, fața îi era umflată și ochiul drept nu se mai vedea. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde doctorii au realizat că avea o reacție alergică la vopsea de par.

Un test de alergie efectuat ulterior a scos la iveală faptul că era alergică la o substanță numită para-phenylenediamina (PPD), o substanță prezentă în unele vopsele de păr, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: orbire greseala
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close