Antena 3 CNN Externe Se deschide sezonul estival pe litoral. Drumul de la Constanţa la Eforie, în reparaţii

Se deschide sezonul estival pe litoral. Drumul de la Constanţa la Eforie, în reparaţii

Se deschide sezonul estival pe litoral. Drumul de la Constanţa la Eforie, în reparaţii
Sursa foto: drum
29 Apr 2010   •   22:13

Românii încep exodul spre mare şi spre munte, pentru minivacanţa de 1 mai. Pe litoral, se fac pregătiri intense care să ia faţa staţiunilor din Bulgaria. Pe 1 mai, se deschide oficial sezonul estival. În Mamaia, autorităţile încearcă să salveze aparenţele cu câţiva palmieri, scoşi de la iernat.

Anul acesta, Ministerul Turismului s-a concentrat numai pe sudul litoralului şi a alocat 75.000 de euro pentru deschiderea sezonului estival la Mangalia. Aşa că în Mamaia, staţiune care de obicei atrage cei mai mulţi turişti, hotelierii s-au văzut nevoiţi să pună mână de la mână şi să încropească şi ei o deschidere de sezon.

Cum vor ajunge ?valurile? de turişti în staţiunile din sud rămâne de văzut... Drumul de la ieşirea din Constanţa şi până la Eforie este în reparaţii. Aşa că probabil va dura ore bune.

Odată ajunşi la destinaţie, turiştii tot nu se vor putea relaxa la plajă. Licitaţiile pentru concesionarea sectoarelor de nisip nu s-au încheiat. Aşa că plajele nu sunt nici curăţate, nici amenajate şi nici şezlonguri nu se pot închiria.

Aerul estival va fi însă dat de cei câţiva palmieri pe care autorităţile din Mamaia îi vor planta prin staţiune.

Evenimentele de 1 mai vor debuta sâmbătă la Mangalia, vor trece prin toate celelalte staţiuni şi se vor încheia după-amiaza la Mamaia.

Antena 3

×
Subiecte în articol: drum reparatii litoral
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close