Se plimba pe malul unui lac în momentul în care a găsit o scrisoare și un trandafir. Când a citit, a izbucnit în lacrimi. „Nu a fost lăsat niciun nume şi niciun număr de telefon”

22 Oct 2018   •   12:55
Se plimba pe malul unui lac în momentul în care a găsit o scrisoare și un trandafir. Când a citit, a izbucnit în lacrimi. „Nu a fost lăsat niciun nume şi niciun număr de telefon” Foto: Twitter

O femeie care se afla în scaun cu rotile a lăsat, pe marginea unui lac, un trandafir și o scrisoare.

La un moment dat, un trecător a citit scrisoarea și a izbucnit în lacrimi. Femeia a rugat, în scrisoare, trecătorii să o ajute să arunce trandafirul în apă, în memoria soțului său.

 „Vă rog, poate cineva să arunce trandafirul în lac în locul meu? Cenuşa soţului meu este pe lac şi nu mai pot ajunge la marginea lacului în scaunul meu cu rotile”, scria în mesaj.

Bărbatul nu i-a putut răspunde femeii, însă a postat un mesaj pe Twitter.  „Acest bileţel a fost lăsat pe poarta, lângă apă. Nu a fost lăsat niciun nume şi niciun număr de telefon, dar indiferent cine eşti, te asigur că trandafirul este la locul lui, în mijlocul lacului”, potrivit indianexpress.com.

 

Parteneri
sati
x close