Antena 3 Externe Secta care își transforma adepții în sclavi. Poliția a făcut deja arestări

Secta care își transforma adepții în sclavi. Poliția a făcut deja arestări

07 Feb 2018   •   13:11
Secta care își transforma adepții în sclavi. Poliția a făcut deja arestări
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Această sectă își transforma adepții în sclavi. Poliția a făcut deja arestări. Poliția din Brazilia a arestat 13 membri ai unei secte religioase, suspectând că aceștia și-au transformat adepții în sclavi. Ei mai sunt acuzați de trafic uman și spălare de bani.

Liderii sectei sunt acuzați că i-au transformat în sclavi pe adepții religiei lor, deposedându-i de obiectele valoroase pe care le aveau și obligându-i să muncească pe gratis.

Poliția a făcut mai multe raiduri la sediile sectei, aceasta fiind parte a unei investigații derulate asupra conducătorilor religioși. Biserica este cunoscută drept ”Comunitatea Evanghelică a lui Iisus, Adevărul care Marchează”.

Biserica are estimativ aproximativ 6.000 de adepți.

După arestarea celor 13 lideri, poliția mai caută alți nouă, inclusiv șeful sectei, cunoscut drept ”Părintele Cicero”.

Potrivit libertatea.ro, oamenii legii arată că persoanele vulnerabile care luau parte la slujbele ținute în biserica din Sao Paulo erau obligate să-și părăsească familiile și să pornească o nouă viață la ferme. Liderii religioși le spuneau adepților că membrii sectei erau egali și că trebuie să-și predea posesiile comunității.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close