Antena 3 CNN Externe Şi-a îngrozit familia la propria înmormântare. Vezi şocul pe care l-au avut părinţii unui copil de 2 ani

Şi-a îngrozit familia la propria înmormântare. Vezi şocul pe care l-au avut părinţii unui copil de 2 ani

Şi-a îngrozit familia la propria înmormântare. Vezi şocul pe care l-au avut părinţii unui copil de 2 ani
Sursa foto: Foto: Arhiva a1
de S.T.    |    06 Iun 2012   •   17:21

Un băieţel de doi ani, declarat mort, s-a ridicat din sicriu şi a cerut un pahar de apă, relatează Daily Mail. Băiatul a înviat la propria înmormântare, după care s-a întins înapoi în sicriu şi a murit din nou.

Kelvin Santos a încetat să mai respire în timp ce se afla în spital, în Belem, Brazilia, unde era tratat pentru pneumonie. Vineri seara, în jurul orei locale 19:40, baiatul a fost declarat mort, iar cadavrul său  a fost luat acasă de către familie.

Sâmbătă, cu doar o oră înainte de înmormântare, în timp ce întreaga familie a micuţului se afla în jurul coşciugului, acesta s-a ridicat şi i-a spus tatălui său: "Tati, poţi să îmi dai nişte apă?".



Antonio Santos, tatăl copilului, a declarat că în acel moment toată lumea a început să ţipe, iar el a crezut că s-a întâmplat un miracol şi băieţelul lui a revenit la viaţă.

Dar nu fost deloc aşa. Micuţul s-a întins înapoi în sicriu şi şi-a dat ultima suflare.

"Am încercat să îl trezim, dar nimic. Atunci l-am transportat la spital, dar medicii au spus că este mort şi nu mi-au dat nici o explicaţie", a spus Antonio Santos.

Convins că băiatul lui a fost victima unui malpraxis, bărbatul a depus o plângere la poliţie, care, la rândul ei, a demarat o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: mort
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close