Antena 3 CNN Externe Și-a otrăvit colegul de cameră și i-a vandalizat bunurile. Studentul a recurs la acest gest șocant din motive rasiste

Și-a otrăvit colegul de cameră și i-a vandalizat bunurile. Studentul a recurs la acest gest șocant din motive rasiste

Și-a otrăvit colegul de cameră și i-a vandalizat bunurile. Studentul a recurs la acest gest șocant din motive rasiste
Sursa foto: foto- Linkedin
21 Dec 2018   •   17:22

Un student american i-a administrat colegului său de cameră în doze mici și i-a vandalizat bunurile pe motiv că este de culoare. 

Yukai Yang (22 de ani), student la Universitatea Leigh din Statele Unite, a fost acuzat de omucidere după ce i-a pus otravă colegului său în apa de gură, în mâncare și în băutură. 

Victima a început să aibă amețeli, să tremure și să aibă tot felul de stări de greață. Tânărul fusese otrăvit cu un ingredient folosit în otrava pentru șobolani, care e interzis în SUA. 

„Pe parcursul unei perioade, victimei i-a fost aministrat taliu, care era pus în mâncarea și băutura din frigider. Se simțea rău tot timpul”, a spus procurorul Joh Morganeli, potrivit Daily Mail

Victima a primit îngrijiri medicale, însă suferă în continuare de pe urma otrăvirii. Cât despre vinovat, acesta a fost trimis la închisoarea din Northampton, în schimbul unei cauțiuni de 200.000 de dolari. De asemenea, a fost dat afară din universitate și a rămas fără viză.

 

×
Subiecte în articol: student american culoare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close