Antena 3 CNN Externe Smartphone-ul, noua armă la care recurg pedofilii. Aveţi mare grijă cu cine vorbesc copiii dumneavoastră la telefon

Smartphone-ul, noua armă la care recurg pedofilii. Aveţi mare grijă cu cine vorbesc copiii dumneavoastră la telefon

Smartphone-ul, noua armă la care recurg pedofilii. Aveţi mare grijă cu cine vorbesc copiii dumneavoastră la telefon
de O.P.    |    13 Noi 2012   •   06:08

Pedofilii sunt în pas cu cele mai noi tendinţe în materie de tehnologie, este concluzia unui reportaj realizat de CNN. Chiar şi adolescenţii care sunt monitorizaţi de părinţi pot cădea în plasa unui violator, prin intermediul unor simple aplicaţii de mesagerie.

Fiindcă ştiu că părinţii nu verifică toate aplicaţiile, copiii discută liber cu necunoscuţi şi chiar oferă fotografii indecente şi informaţii extrem de personale.

"În ce stat locuieşti?" şi "Cum arăţi?" sunt doar câteva dintre mesajele trimise unei adolescente de 14 ani. În doar câteva minute, discuţia a degenerat.

O femeie pretinde că i s-a întâmplat chiar fiicei sale.

Adolescenţii comunică prin intermediul acestor aplicaţii în voie, ştiind că părinţii lor nu verifică fiecare software utilizat. De aceea, poliţiştii au misiunea de a-i vâna pe predatorii sexuali şi de a-i feri pe minori de probleme.

Doar în statul Colorado, peste 500 de persoane au fost arestate în ultimii opt ani, fiind prinse în flagrant în timp ce încercau să acosteze adolescenţi cu care plănuiau să aibă relaţii sexuale.




×
Subiecte în articol: pedofili
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close