Antena 3 CNN Externe Șoc în Australia. Un cangur a fost descoperit împușcat, legat de un scaun și cu o sticlă de alcool între picioare

Șoc în Australia. Un cangur a fost descoperit împușcat, legat de un scaun și cu o sticlă de alcool între picioare

Șoc în Australia. Un cangur a fost descoperit împușcat, legat de un scaun și cu o sticlă de alcool între picioare
28 Iun 2017   •   10:34

Descoperirea corpului unui cangur ucis cu o armă de foc, acoperit cu un material cu imprimeu leopard, legat de un scaun, cu o sticlă de alcool între picioare, a provocat şoc în Australia, informează AFP.

Cangurul a fost găsit pe marginea drumului, în partea de nord-est a oraşului Melbourne de către un trecător, a declarat miercuri un anchetator din cadrul Ministerului Mediului din statul australian Victoria.

Animalul avea picioarele legate, iar între ele pusă o sticlă de ouzo.

"Cangurul a fost împuşcat cu cel puţin trei gloanţe, înainte de a fi pus pe scaun", a declarat Mike Sverns, precizând că autorul unui astfel de act a dat dovadă de un "comportament deplorabil şi imoral".

Sverns a făcut apel la posibilii martori şi a ţinut să amintească că uciderea animalelor sălbatice protejate este pedepsită cu o amendă până la 36.500 de dolari australieni (27.000 de euro) şi cu doi ani de închisoare.

"A fost nevoie de timp pentru a pune cangurul pe marginea drumului şi suntem siguri că cineva a văzut ceva, având în vedere locaţia şi traficul", a adăugat acesta.

Potrivit autorităţilor, cangurul nu a fost ucis în locul unde a fost găsit.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cangur Australia
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close