Antena 3 CNN Externe Soţia lui Steve Jobs a vorbit pentru prima dată depre moartea soţului ei

Soţia lui Steve Jobs a vorbit pentru prima dată depre moartea soţului ei

Soţia lui Steve Jobs a vorbit pentru prima dată depre moartea soţului ei
Sursa foto: Foto: forbes.com
de M.Z.    |    13 Apr 2013   •   22:32

La un an şi jumătate de la moartea lui Steve Jobs, soţia sa a dat primul interviu televizat şi a mărturisit cât de mult îi lipseşte cel care i-a fost alături vreme de două decenii.

Laurene Powell Jobs a refuzat însă să vorbească despre viaţa privată a lui Steve Jobs, subliniind mai degrabă moştenirea pe care el a lăsat-o marelui public.

La orice apariţie publică, Laurene Powell Jobs evită să vorbească despre ultimele zile ale soţului ei. E o chestiune care priveşte exclusiv familia, spune ea. Mai importantă e munca lui Steve Jobs.

"Ceea ce a vrut să facă în viaţă a fost să creeze instrumente care să permită oamenilor să lucreze la cel mai înalt nivel. Şi cred că asta a făcut. E o moştenire pe care îmi place să o păstrez", spune Laurene Powell Jobs.

Interviul acordat de văduva lui Steve Jobs


Pentru Laurene Jobs, Steve Jobs rămâne omul-model.

"Având oriunde, în jurul nostru, rezultatele municii lui, este pentru mine o amintire foarte plăcută. Pentru mine e emoţionant şi mă inspiră, mă face să continuu ceea ce mă pasionează şi sper că şi copiii mei simt acelaşi lucru!".

Laurene Powell Jobs s-a implicat într-o campanie pentru reformarea legislaţiei pentru imigraţie, în Statele Unite. Ca parte a campaniei, a sprijinit realizarea unui documentar despre imigraţie, pe care acum, îl promovează.

Steve Jobs a murit! Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul la 56 de ani






×
Subiecte în articol: steve jobs
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close