Antena 3 CNN Externe Ella Chaimi, soția ostaticului israelian cu origini românești, ucis de Hamas, a dat naștere unui băiețel

Ella Chaimi, soția ostaticului israelian cu origini românești, ucis de Hamas, a dat naștere unui băiețel

Deși tristețea i-a umplut sufletul atunci când soțul ei a fost ucis de teroriști, acum, Ella Chaimi, are un nou motiv de a răzbi în viață: fiul său.

Ella Chaimi, soția ostaticului israelian cu origini românești, ucis de Hamas, a dat naștere unui băiețel
Sursa foto: Facebook/Ambasada Israelului în România
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   22:15

"Această naștere este plină de emoții amestecate, întrucât în timp ce îi urez bun-venit pe lume copilului nostru, ce aduce o bucurie imensă, gândurile mi se îndreaptă spre Tal și îmi amintesc ce soț și tată minunat a fost. Mi-aș fi dorit ca el să fi fost în acest moment, aici, alături de noi”, a declarat Ella. 

"Dragă Ella, îți dorim ca bucuria nașterii fiului vostru să atenueze cât mai mult suferința provocată de dispariția soțului tău iubit", transmite Ambasada Israelului în România. 

După ce soțul ei a fost luat ostatic de gruparea terorist Hamas, Ella Chaimi a venit la noi în țară pentru a cere ajutor statului român. Tal, soțul ei a fost luat ostatic de Hamas în Gaza, în 7 octombrie. Ulterior a fost declarat și decesul acestuia. 

Cei doi erau căsătoriți de 22 de ani, având trei copii. Acum, după pierderea soțului, Ella Chaimi, a mai adus pe lume un băiețel. 

×
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close