Antena 3 CNN Externe Soția lui Volodimir Zelenski apare pe coperta revistei Vogue | ”O iubire cât o viață. O pereche cât o țară”

Soția lui Volodimir Zelenski apare pe coperta revistei Vogue | ”O iubire cât o viață. O pereche cât o țară”

”Olena și Volodimir. O iubire cât o viață. O pereche cât o țară”. La trei luni de la portretul publicat de Time pe copertă, cu președintele Volodimir Zelenski, într-un interviu despre viață și moarte, soția sa, Olena, este coperta Vogue.

Soția lui Volodimir Zelenski apare pe coperta revistei Vogue | ”O iubire cât o viață. O pereche cât o țară”
Sursa foto: Vogue
de Alexandra Ionescu    |    26 Iul 2022   •   23:57

În fotografiile din Vogue, Olena Zelenska este de o frumusețe răpitoare. Pozează printre arme, fiind imaginea femeii puternice din spatele bărbatului care luptă pentru libertate.

Olena apare în fotografii pe front, dar și ținându-și de mână soțul. O altă fotografie îi surprinde pe cei doi soți îmbrățișați. În ochii femeii care reprezintă fiecare mamă și fiecare soție din timpul războiului se citește teama, dar și încrederea și curajul.

Într-una din fotografii, Olena apare pe scările palatului prezidențial, unde soțul ei, Volodimir Zelenski a pozat și el și a susținut chiar și o conferință de presă în timpul războiului.

Interviul lui Volodimir Zelenski a apărut în preajma Paștelui. El a vorbit atunci despre prima zi de război, despre familia lui la primele bombardamente, dar și despre oferta americanilor de a-l evacua.

Replica lui a rămas celebră: „Am nevoie de arme, nu de o plimbare”. Zelenski a dezvăluit o parte din secretele unui comediant devenit simbolul rezistenței. Noul Zelenski, președintele, a mărturisit că a păstrat și astăzi simțul umorului, ca pe un mijloc de supraviețuire.

„Am îmbătrânit. Din punct de vedere mental, moral. Ei bine, din punct de vedere moral sunt absolut ferm. Dar am îmbătrânit de la toată această înțelepciune pe care nu mi-am dorit-o niciodată. Este înțelepciunea dată de numărul de oameni care au murit și de torturile pe care le-au săvârșit soldații ruși.

Genul acesta de înțelepciune... Ca să fiu sincer, nu am avut niciodată scopul de a obține astfel de cunoștințe”, spunea Zelenski.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close