Antena 3 CNN Externe Spania pregăteşte mitinguri pro-Băsescu

Spania pregăteşte mitinguri pro-Băsescu

Spania pregăteşte mitinguri pro-Băsescu
29 Apr 2007   •   11:45
Aproximativ 100 de persoane s-au adunat duminică la un miting pro-Băsescu pe Esplanada Trocadero din capitala Franţei. Demonstraţia a avut aprobarea Primăriei din Paris, atrăgând şi cetăţeni din Moldova care locuiesc în Franţa. Mitinguri asemănătoare s-au pregătit şi în Spania, unde mai multe asociaţii ale românilor vor organiza sâmbătă mitinguri de susţinere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, la Madrid şi Castellon.

Potrivit Hotnews.ro, preşedintele suspendat Traian Băsescu a transmis un mesaj românilor din Franţa, în care le mulţumeşte pentru sprijinul acordat. ?Vă mulţumesc pentru spiritul de solidaritate pe care îl demonstraţi astăzi. Ştiu că românii din Franţa şi mai ales cei din regiunea pariziană au fost întotdeauna principala forţă angajată în lupta anticomunistă precum şi în eforturile pentru democratizarea ţării!?, se arată în documentul citat de Hotnews.ro.

Organizatorii manifestaţiei de la Paris au cerut printr-un comunicat lui Ion Iliescu, Corneliu Vadim Tudor, Dan Voiculescu şi Dinu Patriciu să renunţe la viaţa politică şi ?să înceteze să mai hărţuiască modernizarea societăţii româneşti, împiedicând astfel fructificarea şansei uriaşe de a fi membri ai Uniunii Europene?.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close