Antena 3 CNN Externe Steve Jobs, şeful Apple, nu renunţă la conducerea companiei în ciuda problemelor de sănătate

Steve Jobs, şeful Apple, nu renunţă la conducerea companiei în ciuda problemelor de sănătate

Steve Jobs, şeful Apple, nu renunţă la conducerea companiei în ciuda problemelor de sănătate
05 Ian 2009   •   18:31

Steve Jobs vorbeşte pentru prima oară despre problemele sale de sănătate, prin intermediul unei scrisori, după ce scăderea sa în greutate a fost observată şi discutată în mai multe rânduri de mass-media. Şeful Apple a declarat că o dereglare hormonală este vinovată de pierderea sa în greutate. Din cauza problemelor de sănătate Steve Jobs va lipsi de la evenimentul Macworld, pentru prima oară în ultimii zece ani.
Prin scrisoarea sa Jobs a dorit să infirme zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi pe patul de moarte. "Am decis să împărtăşesc ceva foarte personal comunităţii Apple, pentru a ne liniştii cu toţii", spune şeful Apple în scrisoare.
Steve Jobs continuă explicând că pe parcursul anului 2008 a pierdut din greutate din cauza unui dezechilibru hormonal care îi "fură" din proteinele necesare corpului. Diagnosticul a fost confirmat prin intermediul unor teste ale sângelui. Jobs a precizat că a început deja tratamentul pentru remedierea acestor probleme hormonale. Doctorii sunt de părere că îşi va recăpăta greutatea normală spre sfârşitul primăverii.

Steve Jobs a dorit să sublinieze faptul că va fi CEO-ul Apple şi pe perioada tratamentului. "Le-am oferit totul fanilor Apple pe parcursul ultimilor 11 ani şi voi fi primul care va declara în faţa consiliului director al companiei că nu îmi mai pot îndeplini sarcinile de CEO al Apple, dacă va fi cazul", menţionează Steve Jobs în scrisoarea sa.
Foto: engadget.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steve jobs probleme de sanatate
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close