Antena 3 CNN Externe Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate în timpul emisiei. Alarma a sunat în timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet

Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate în timpul emisiei. Alarma a sunat în timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet

Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate în timpul emisiei. Alarma a sunat în timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet
Sursa foto: Foto captura video bbc
24 Mai 2017   •   16:12

Studiourile BBC Radio 5 Live din Manchester Salford Quays au fost evacuate, miercuri, în timpul emisiei, anunță The Independent.

O transmisiune live din interiorul unui studio a surprins momentul în care gazdele emisiunii radio sunt surprinse cu un sunet de alarmă.

Câteva secunde mai târziu se poate auzi mesajul automatizat: "Atenție, atenție, vă rugăm să evacuați clădirea până la cea mai apropiată ieșire disponibilă. Nu utilizați ascensorul".

Ulterior, prezentatoarea BBC Natalie-Eve Williams a scris pe Twitter: "Clădirea în care lucrez este acum evacuată! Fiți în siguranță".

Potrivit express.co.uk, un purtător de cuvânt al BBC a declarat că evacuarea a fost o alarmă falsă, iar personalul reintră în prezent în clădire.

Poliția britanică este implicată într-o serie de operațiuni care vizează orașul Manchester, după atentatul de luni seară, soldat cu 22 de morți. O explozie puternică a avut loc la una dintre intrările în Manchester Arena, o sală cu o capacitate de 21.000 de persoane, la finalul concertului artistei americane Ariana Grande.

Potrivit poliţiei, autorul atacului, identificat ulterior ca fiind Salman Abedi, a murit după ce a detonat un mecanism exploziv pe care îl avea asupra sa. 

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Manchester Arena
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close