Antena 3 CNN Externe Studiu. Marea Britanie este cea mai slabă ţară în care se poate trăi

Studiu. Marea Britanie este cea mai slabă ţară în care se poate trăi

Studiu. Marea Britanie este cea mai slabă ţară în care se poate trăi
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
01 Oct 2011   •   13:55
Marea Britanie a fost desemnată ca cea mai slabă ţară în care se poate trăi, într-un studiu publicat recent de uSwitch Quality of Life Index, conform Russia Today.

Studiul relevă că Marea Britanie se poate confrunta cu proteste mult mai violente şi grave decât cele din luna august, dacă măsurile de austeritate anunţate de oficialităţi se vor aplica în continuare.

Conform studiului, doar 5% dintre respondenţi sunt în continuare fericiţi în ţara în care chiar premierul David Cameron a recunoscut că există o societate dezbinată”. Ba mai mult, circa 46% dintre respondenţi au recunoscut că iau în serios varianta emigrării.

Poate şi mai surprinzător de atât, viaţa în Italia şi în Irlanda se dovedeşte a fi mai bună, în ciuda dificultăţilor economice, în timp ce Franţa se alătură Marii Britanii, în topul ţărilor cu probleme sociale.

Studiul a avut la bază 16 indicatori diferiţi, de la preţurile alimentelor de bază şi serviciilor până la sumele alocate de guvern pentru educaţie şi sănătate şi a fost făcut în 10 state europene.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close