Antena 3 CNN Externe SUA. George Bush criticat de Jimmy Carter

SUA. George Bush criticat de Jimmy Carter

SUA. George Bush criticat de Jimmy Carter
22 Mai 2007   •   11:50

"Administraţia Bush este cea mai slabă din istorie". O spune chiar fostul preşedinte american, Jimmy Carter, care a criticat dur relaţiile internaţionale dezvoltate de administraţia americană actuală. La întrebarea cine a fost mai rău George W. Bush sau Richard Nixon, Carter a ales să critice actuala administraţie.

?Cred că privind impactul naţiunii în lume, administraţia actuală s-a dovedit este cea mai proastă din istorie. Iar inversarea evidentă a valorilor de bază americane, susţinute de administraţiile precedente, inclusiv George Bush tatăl, Ronald Reagan, Richard Nixon şi alţii este pentru mine extrem de nefavorabilă?, a spus Jimmy Carter.

Deşi nu este prima oară când fostul preşedinte critică administraţia Bush, de această dată Casa Albă a reacţionat imediat şi a catalogat afirmaţiile acestuia drept irelevante. Membru al Partidului Democrat, Jimmy Carter a fost cel de-al 39-lea preşedinte al Statelor Unite, în perioada 1977-1981. În 2002, Carter a câştigat Premiul Nobel pentru Pace.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close