Antena 3 CNN Externe SUA. O tânără şi fiica ei, stropite cu acid de o femeie

SUA. O tânără şi fiica ei, stropite cu acid de o femeie

SUA. O tânără şi fiica ei, stropite cu acid de o femeie
Sursa foto: acid
01 Apr 2010   •   16:35

Agresiune bizară în Statele Unite. O tânără şi fiica ei de trei ani au fost stropite pe faţă, cu o substanţă foarte iritantă, de o altă femeie. Poliţia bănuieşte că atacul a avut la bază motive de ordin familial, dar nu a reuşit încă să prindă făptaşul.


Katrina Watts, în vârstă de 25 de ani, şi fetiţa ei coborau din maşină, în faţa casei lor, când o femeie încă neidentificată le-a aruncat în faţă un lichid usturător. Cu arsuri pe ochi, faţă şi gât, femeia şi-a chemat îngrozită părinţii.


Katrina era îngrijorată mai ales pentru fiica ei, atinsă, şi ea, de lichidul toxic. Din fericire, fetiţa suferise doar o arsură minoră. Amândouă au fost duse la spital, unde medicii au stabilit că fuseseră stropite cu o substanţă bazică, având efecte similare cu un acid.

Poliţiştii au reţinut doi suspecţi - un bărbat şi o femeie - dar i-a eliberat după ce s-a dovedit că nu aveau legătură cu atacul. Familia victimelor speră că agresoarea va fi prinsă şi pedepsită.

Anchetatorii bănuiesc că atacul a avut motive de ordin "domestic", ceea ce ar însemna că a fost comis de o persoană apropiată de familie. Deocamdată, însă, această constatare nu a ajutat ancheta să facă progrese.

Antena 3

×
Subiecte în articol: acid femeie
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close