Antena 3 CNN Externe Sute de obiecte, localizate de un satelit thailandez într-o zonă de căutare a avionului FANTOMĂ: Nu îndrăznim să confirmăm că sunt fragmente ale avionului

Sute de obiecte, localizate de un satelit thailandez într-o zonă de căutare a avionului FANTOMĂ: Nu îndrăznim să confirmăm că sunt fragmente ale avionului

Sute de obiecte, localizate de un satelit thailandez într-o zonă de căutare a avionului FANTOMĂ: Nu îndrăznim să confirmăm că sunt fragmente ale avionului
Sursa foto: Foto: Twitter/CCTV
de S.T.    |    27 Mar 2014   •   13:22

Aproximativ 300 de obiecte au fost localizate de către un satelit thailandez într-o zonă de căutare a zborului MH370, a anunţat Agenţia publică thailandeză însărcinată cu sateliţii, relatează AFP.

"Un satelit thailandez a descoprit aproximativ 300 de obiecte, care au de la doi la 15 metri, plutind în sudul Oceanului Indian", la aproximativ 2.700 de kilometri în largul coastelor oraşului australian Perth, a declarat pentru AFP directorul Agenţiei publice GISTDA.

"Dar nu putem confirma, nu îndrăznim să confirmăm, că sunt fragmente ale avionului" care efectua cursa MH370, a adăugat oficialul thailandez.

Imaginile înregistrate de către satelit datează de marţi, dar au putut să fie analizate abia miercuri, a precizat Agenţia.

Furtuni şi rafale violente de vânt au condus joi la suspendarea operaţiunilor aeriene în sudul Oceanului Indian, unde aceste obiecte, care ar putea să aparţină avionului de tip Boeing 777 al Malaysia Airlines, au fost reperate de către sateliţi.

Citeşte şi:

Chinezii evită Malaysia Airlines, după dispariţia aeronavei cu 239 de pasageri la bord


×
Subiecte în articol: avion disparut zborul MH370
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close