Antena 3 CNN Externe O tânără de 31 de ani s-a căsătorit cu socrul ei de 60 de ani, după ce mariajul cu fiul vitreg s-a destrămat

O tânără de 31 de ani s-a căsătorit cu socrul ei de 60 de ani, după ce mariajul cu fiul vitreg s-a destrămat

O femeie în vârstă de 31 de ani din Kentucky, SUA, s-a căsătorit cu socrul ei în vârstă de 60 de ani, care a consolat-o după eșecul mariajului cu cel care îi este acum fiu vitreg.

O tânără de 31 de ani s-a căsătorit cu socrul ei de 60 de ani, după ce mariajul cu fiul vitreg s-a destrămat
Sursa foto: Facebook
de Ruxandra Rădulescu    |    20 Apr 2021   •   15:23

Erica Quiggle de 31 de ani din Kentucky, SUA, a decis să se căsăsătorească cu socrul ei, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, care a susținut-o emoțional după divorțul de cel care îi este acum fiu vitreg. 

Femeia s-a căsăstorit prima dată la vârsta de 19 ani cu Justin Quiggle care la vremea respectivă avea 27 de ani și era un prieten al fratelui ei. 

În 2012 cei doi au avut un fiu împreună. Relația lor a început să sufere în 2015, când Erica a decis să se concentreze pe o carieră în cadrul unei companii de make-up.

Erica a început să-și dea seama ca are foarte mult în comun cu socrul ei Jeff Quiggle care organiza evenimente în domeniul modei.

Femeia povestește că de fapt cei doi s-au cunocut pentru prima dată când aceasta avea 16 ani, deoarece locuiesc într-o comunitate foarte mică, însă n-au schimbat nicio vorbă la vremea aceea.

Erica: "Jeff este un spirit tânăr, iar eu sunt un spirit bătrân"

La sfârșitul lui 2015 ei aveau să se consoleze reciproc din cauza iubirii interzise pe care o simțeau unul față de celălalt, deși ambii erau căsătoriți. 

În 2017 când procedurile de divorț de foștii parteneri au fost fnalizate, Erica și Jeff și-au făcut publică relația.

La scurt timp după ce Erica a devenit însărcinată, Jeff a cerut-o în căsătorie. Amândoi declară că în sfârșit și-au găsit sufletul-pereche în celălalt, în ciuda unei diferențe de vârstă de 29 de ani.

"Jeff este un spirit tânăr, iar eu sunt un spirit bătrân, el râde când spun asta, însă e adevărat", susține Erica.

"Ne bucurăm unul de celălalt și de ce avem în prezent, nu ne-am uitat niciodată la diferența de vârstă", adaugă Jeff. 

Fostul soț al Ericăi și actualul ei fiu vitreg, Justin în vârstă de 38, recăsătorit la rândul său, a dat noului cuplu binecuvântarea sa.

×
Subiecte în articol: cerere casatorie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close