Antena 3 CNN Externe Tatăl suspectului în masacrul de la Manchester Arena sare în apărarea fiului! ”Este nevinovat!”

Tatăl suspectului în masacrul de la Manchester Arena sare în apărarea fiului! ”Este nevinovat!”

Tatăl suspectului în masacrul de la Manchester Arena sare în apărarea fiului! ”Este nevinovat!”
24 Mai 2017   •   17:33

Tatăl suspectului în atentatul sinucigaș de la Manchester Arena a declarat că fiul său este nevinovat, scrie The Independent.

Ramadan Abedi a negat că fiul său ar avea legături cu militanții extremiști sau cu explozia sinucigașă care a ucis 22 de persoane.

Ramadan Abedi a spus că a vorbit cu fiul său de 22 de ani, Salman Abedi, acum cinci zile. Potrivit acestuia, Salman se pregătea să viziteze Arabia Saudită și părea "normal" la telefon.

El a spus că fiul său a vizitat Libia cu o lună și jumătate în urmă.

Ramadan Abedi a părăsit Tripoli în 1993, după ce autoritățile de securitate ale lui Muammar Gaddafi au emis un mandat de arestare pe numele său și, în cele din urmă, a solicitat azil politic în Marea Britanie.

Acum, acesta s-a întors cu o parte din familia sa în Tripoli, unde este directorul administrativ al Forței de Securitate Centrală.

Salman Ramadan Abedi, în vârstă de 22 de ani, este principalul suspect în cazul atentatului terorist de pe Manchester Arena, cel mai grav atac din Marea Britanie, din ultimii 12 ani. Poliţia a confirmat identitatea acestuia, după ce oficiali din SUA au dat informaţia mai departe presei, aparent împotriva dorinţei poliţiei britanice şi a serviciilor de securitate.

Salman Abedi s-a născut în Manchester în 1994 și provine dintr-o familie de refugiați din Libia cu patru copii. Mama sa, Samia Tabbal, în vârstă de 50 de ani și tatăl său, Ramadan Abedi, ofițer de securitate, s-au născut în Libia, dar se pare că au emigrat în Londra, după care s-au mutat în zona Fallowfield din sudul orașului Manchester, unde au trăit cel puțin zece ani.

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Manchester Arena
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close