Antena 3 CNN Externe Te va scoate din sărite! „Du-te înapoi la tine în ţară! Nu eşti britanică, eşti negresă!” Vezi un material revoltător

Te va scoate din sărite! „Du-te înapoi la tine în ţară! Nu eşti britanică, eşti negresă!” Vezi un material revoltător

Te va scoate din sărite! „Du-te înapoi la tine în ţară! Nu eşti britanică, eşti negresă!” Vezi un material revoltător
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
29 Noi 2011   •   09:09
O ceartă între mai multe persoane care circulau cu tramvaiul arată cât de ridicat este nivelul xenofobiei şi al rasismului în Marea Britanie. O britanică a fost arestată, după ce a jignit mai multe persoane aflate alături de ea în mijlocul de transport în comun, informează The Telegraph.

Înjurături, jigniri, cuvinte grele aruncate în stânga şi-n dreapta. Şi toate acestea, de faţă cu propriul său copil. O femeie din Marea Britanie a fost filmată în timp ce jignea mai multe persoane care călătoreau alături de ea într-un tramvai.

Du-te dracului înapoi la tine în ţară!”, „F**K You!”. Acesta sunt numai câteva dintre cuvintele adresate de britanica recalcitrantă unei femei de culoare.

Materialul de două minute a fost postat pe internet şi a revoltat un număr impresionant de persoane din întreaga lume. În mai puţin de două zile, filmul a fost vizionat de aproape două milioane de persoane pe YouTube.
 





×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close