Antena 3 CNN Externe Un teatru din Italia a anulat spectacolele balerinului ucrainean Serghei Polunin, pentru că are tatuaje cu Vladimir Putin

Un teatru din Italia a anulat spectacolele balerinului ucrainean Serghei Polunin, pentru că are tatuaje cu Vladimir Putin

Un teatru din Italia i-a anulat spectacolele renumitului balerin de origine ucraineană, Serghei Polunin, din cauza tatuajelor cu Vladimir Putin pe care acesta le are.

de Mia Lungu    |    31 Dec 2022   •   10:53

Artistul trebuia să susţină reprezentaţii pe 28 şi 29 ianuarie la un teatru renumit din Milano, însă din cauza campaniei insistente din online împotriva tatuajelor artistului, conducerea teatrului a fost nevoita să le anuleze.

Spectacolul de balet Rasputin - Dance Drama, care îl avea în rol principal, a fost programat iniţial în 2019 însă din cauza pandemiei a fost amânat în repetate rânduri.

Decizia de anulare a specatacolului a fost un act de responsabilitate politică şi morala, ţinând cont de contextul actual, a declarat într-un comunicat de presă teatrul milanez.

Serghei Polunin, unul dintre cei mai buni balerini ai lumii în acest moment, s-a născut în Ucraina dar a primit cetăţenie rusă în 2018.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close