Antena 3 CNN Externe Teroare în SUA! Un şofer a intrat intenţionat cu maşina în mulţime. Sunt mai multe victime

Teroare în SUA! Un şofer a intrat intenţionat cu maşina în mulţime. Sunt mai multe victime

Teroare în SUA! Un şofer a intrat intenţionat cu maşina în mulţime. Sunt mai multe victime
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Apr 2019   •   20:32

Un şofer a intrat cu maşina în trecători într-o localitate din nordul Californiei, provocând rănirea a opt persoane, în ceea ce pare a fi „un act intenţionat”, au anunţat autorităţile, relatează CNN.

Incidentul s-a produs marţi seară în Sunnyvale. Poliţia a fost chemată la locul incidentului la ora locală 18.40, a declarat căpitanul Jim Choi, din cadrul departamentului de siguranţă publică din Sunnyvale.

O investigaţie preliminară a arătat că trecătorii se aflau pe trotuar când maşina de culoare neagră i-a lovit, a spus el, vorbind despre „un act intenţionat”.

Martorii au declarat poliţiei că nu au văzut semne că maşina a încercat să încetinească şi nu s-au descoperit urme de frâne la faţa locului, a spus el. În cele din urmă, maşina a intrat într-un copac.

Un bărbat este reţinut şi poliţia a contactat FBI în legătură cu şoferul, iar capt. Jim Choi a spus că anchetatorii iau în considerare „toate posibilităţile” în ceea ce priveşte motivaţia. Se presupune că incidentul este unul izolat, a adăugat el.

FBI ajută autorităţile locale în anchetă, potrivit unui purtător de cuvânt al agenţiei. „Dacă se va stabili că a fost comisă o infracţiune prevăzută de legea federală, ne vom implica mai mult”, a precizat sursa citată.

Toţi cei opt pacienţi se află la un spital local, mai mulţi dintre ei suferind răni grave. Cea mai tânără dintre victime are 13 ani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: masina multime pietoni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close