Antena 3 Externe TIME. Top 100 cei mai influenţi din lume

TIME. Top 100 cei mai influenţi din lume

04 Mai 2007   •   09:53
TIME. Top 100 cei mai influenţi din lume

Preşedintele american George Bush nu se află pe lista "Top 100" a puterii, realizată de revista Time. Din clasamentul celor mai influente 100 de personalităţi ale lumii (71 de bărbaţi şi 29 de femei), lipseşte preşedintele SUA, George W.Bush, dar se află secretarul de stat Condoleezza Rice şi multe alte femei, de la ministrul israelian de externe Tzipi Livni la regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Lista celor care se remarcă prin "putere, talent şi exemplu moral" este împărţită în cinci categorii: artişti, lideri, oameni ai pionieratului, oameni de ştiinţă şi mari personaje. Ea îi include chiar şi pe cei doi candidaţi ai Partidului Democrat la fotoliul de la Casa Albă, Hillary Clinton şi Barack Obama.

Fostul vicepreşedinte al SUA, Al Gore, se află în fruntea listei "oamenilor de ştiinţă şi gânditorilor". Printre personajele din lumea spectacolului figurează cântăreţul senegalez Youssou N'Dour, soprana rusă Anna Netrebko, Justin Timberlake, protagonistul filmului "Borat" Sacha Baron Cohen, manechinul Kate Moss şi regizorul Martin Scorsese. Papa Benedict al XVI-lea este de asemenea prezent în "Top 100".

Topul 100 al revistei Time în original (limba engleză)

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close