Antena 3 CNN Externe Omagiul adus de Meghan Markle prin ținuta purtată la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a | Accesoriul care a atras atenția tuturor

Omagiul adus de Meghan Markle prin ținuta purtată la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a | Accesoriul care a atras atenția tuturor

Meghan Markle a reușit să atragă atenția tuturor prin vestimentația pe care a purtat-o luni, la slujba de înmorântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Aceasta s-a conformat regulilor regale și a adus un omagiu monarhului prin accesoriul pe care l-a purtat.

Omagiul adus de Meghan Markle prin ținuta purtată la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a | Accesoriul care a atras atenția tuturor
Sursa foto: Gettyimages | WPA Pool / Pool
de Ioana Mircea    |    19 Sep 2022   •   18:34

Soția prințului Harry, Meghan Markle a fost apreciată pentru comportamentul pe care l-a abordat luni, la funerarile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ducesa de Sussex a abordat o ținută simplă neagră spre deosebire de alte momente în care aceasta nu a reușit să onoreze codul de vestimentație al casei regale britanice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ținuta lui Meghan a fost accesorizată cu o pereche de cercei cu perle și diamante. Cerceii i-a primit în dar de la regina Elisabeta a II-a în anul 2018. Regina Elisabeta a II-a este a fost o împătimitoare a bijuteriilor cu perle.

Potrivit analiștilor regali, cerceii purtați de Meghan Markle reprezintă o versiune în miniatură a unei perechi de cercei preferate de suverană.

Potrivit surselor externe, Meghan Markle a fost discretă și a respectat cu strictețe toate regulile impuse de protocolul casei regale în ziua în care a avut loc înmormântarea reginei, conform playteh.ro.

Ținuta purtată de Kate Middleton la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton, prințesa Wales, a purtat o haină neagră croită special pentru silueta sa și o pălărie cu boruri largi, cu un văl plasat peste.

Prințesa de Wales a purtat, de asemenea, un colier aparținând regretatei ei bunicii din partea soțului, cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru.

 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close