Antena 3 CNN Externe Topul celor mai scumpe case din lume

Topul celor mai scumpe case din lume

Topul celor mai scumpe case din lume
28 Ian 2007   •   19:43

Case pe toate gusturile, dar nu şi pentru toate buzunarele. Revista americană Forbes a realizat topul celor mai scumpe reşedinţe din lume. Prima, în top, s-ar afla în Statele Unite. Sau cel puţin aşa susţin experţii, pentru că ea nu a fost, încă, ridicată. 155 de milioane de dolari. Atât va costa cea mai scumpă vilă din lume. Nici măcar o cărămidă nu a fost pusă încă, dar bătălia între cei care doresc să locuiască în ea a început deja.

Reşedinţa va fi ridicată în staţiunea Bozeman, din statul american Montana. Locul doi în topul celor mai scumpe locuinţe este o casă din apropierea de reşedinţa reginei Marii Britanii. Cu peste o sută de camere, cinci piscine şi sală de cinema, aceasta costă 139 de milioane de dolari. Donald Trump vinde şi el una dintre proprietăţile din Florida. Casa are ieşire la ocean şi costă 125 de milioane de dolari.

Dacă nu aveţi, însă atâţia bani, revista americană Forbes vă propune o listă cu reşedinţele de un milion de dolari din lume. Una dintre ele este în Atlanta. Are şase dormitoare, trei şeminee şi o bucătărie imensă. O altă reşedinţă de vis se găseşte în Costa Rica. Are 3 dormitoare, un solar, o bucătărie spaţioasă şi câteva camere pentru oaspeţi.

CONSULTAŢI LISTA AICI ? FORBES.COM (lb. engleză)

Observator

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close