Antena 3 CNN Externe Tradiția regală pe care o încalcă Regina Marii Britanii în fiecare an de Crăciun

Tradiția regală pe care o încalcă Regina Marii Britanii în fiecare an de Crăciun

Tradiția regală pe care o încalcă Regina Marii Britanii în fiecare an de Crăciun
12 Dec 2017   •   17:55

Monarhia britanică este cunoscută pentru atitudinea sa referitoare la respectarea protocolului regal – iar regina Elizabeth nu face excepție. Dar cu toate astea, an de an monarhul britanic încalcă tradiția în timpul prânzului din ziua de Cărciun.

Anul acesta s-a scris că monarhul a fost de acord să încalce protocolul și să-i permită lui Maghan Markle să facă Crăciunul alături de Familia regală, dar se pare că an de an regina încalcă tradiția și într-un alt aspect.

Majestatea sa este o femeie care prețuiește rutina; de exemplu, ea călătorește numai o zi pe săptămână și mănâncă același lucru pentru micul dejun în fiecare zi. Dar cuprinsă de febra sărbătorilor se pare că face an de an o abatere de la tradiție, informează libertatea.ro.

Ziua de Crăciun este o zi aglomerată la Casa Sandringham, acolo unde familia regală și personalul ei petrec Crăciunul. Dar regulile sunt lăsate deoparte în timpul prânzului de Crăciun, când Regina își întrerupe festivitățile pentru a-i da unuia dintre membrii staff-ului său un cadou drăguț Yuletide.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close