Antena 3 CNN Externe Trei tinere s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru a-l susţine pe Medvedev

Trei tinere s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru a-l susţine pe Medvedev

Trei tinere s-au dezbrăcat în centrul Moscovei pentru a-l susţine pe Medvedev
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    04 Aug 2011   •   22:48

Trei tinere din Rusia s-au dezbrăcat în centrul capitalei, pentru a-şi manifesta sprijinul pentru campania anti-bere a preşedintelui Dmitri Medvedev, informează Reuters.

Vladimir Putin a beneficiat de o campanie similară, înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile din 2012. Un videoclipul postat de "Armata lui Putin" înfăţişează o studentă blondă, care se plimbă pe străzile Moscovei, într-un costum negru şi tocuri, înainte de a scrie cu ruj pe un tricou alb "Voi rupe hainele de pe mine pentru Putin".

Flash-mobul din centrul Moscovei a fost, de asemenea, organizat prin intermediul unui anunţ postat pe principala reţea de socializare a Rusiei, Vkontakte.


Tinerele susţinătoare ale lui Medvedev au invitat publicul să verse berile în căldări, renunţând la câte un articol vestimentar în momentul în care berea atingea un anumit nivel în recipientele puse la dispoziţie.

În momentul în care căldările au fost umplute, fetele au aruncat conţinutul în canalizare, împărţind tricouri cu mesajul "Alegeţi, berea sau noi".

Cele trei susţin că nu au fost plătite şi nu vor să joace un rol în campania electorală. Ele au declarat că au răspuns unui anunţ on-line şi au decis să participe la campania anti-bere.

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, a condus în perioada mandatului său o campanie de "dezalcoolizare" a ţării, care a impus reguli stricte care să reglementeze consumul de alcool. Medvedev a susţinut un proiect de lege care să clasifice berea drept "băutură alcoolică", până în prezent fiind încadrată la "alimente".

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close