Antena 3 CNN Externe Un turist a fost săltat de o unitate antitero, după ce a tradus greșit un cuvânt pentru a comanda la restaurant. Chelnerul a chemat imediat poliţiştii

Un turist a fost săltat de o unitate antitero, după ce a tradus greșit un cuvânt pentru a comanda la restaurant. Chelnerul a chemat imediat poliţiştii

Un turist a fost luat pe sus de o unitate antitero, după ce a tradus greșit un cuvânt folosind Google Translate.

Un turist a fost săltat de o unitate antitero, după ce a tradus greșit un cuvânt pentru a comanda la restaurant. Chelnerul a chemat imediat poliţiştii
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    02 Noi 2023   •   18:24

Totul s-a întâmplat când turistul a vrut să comande la un restaurant din Lisabona, scrie New York Post.

Ospătarul localului a înțeles că turistul de 36 de ani, vorbitor de rusă din Azerbaidjan, vrea să arunce restaurantul în aer.

Clientul și-a folosit telefonul pentru a traduce cuvântul rusesc "rodie" și apoi a scris o propoziție în portugheză, astfel încât personalul restaurantului să-i înțeleagă comanda. Turistul a scris traducerea pe un șervețel și i-a dat-o unui chelner.

Ospătarul a sunat imediat la poliție

În limba rusă, cuvintele "rodie" și "grenadă" se aseamănă, dar în portugheză sunt scrise diferit. Astfel, turistul a tradus: "Am o grenadă în posesia mea".

Imaginile din presa locală arată cinci ofițeri înarmați în timp ce se apropie de turist și îl încătușează. Turistul a fost dus la o secție de poliție pentru audieri și apoi a fost eliberat.

×
Subiecte în articol: turist Portogalia grenada bomba rodie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close