Antena 3 CNN Externe Un avion de mici dimensiuni A ATERIZAT DE URGENŢĂ PE O AUTOSTRADĂ din New York

Un avion de mici dimensiuni A ATERIZAT DE URGENŢĂ PE O AUTOSTRADĂ din New York

Un avion de mici dimensiuni A ATERIZAT DE URGENŢĂ PE O AUTOSTRADĂ din New York
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
05 Ian 2014   •   14:23
Trei pasageri de la bordul unui avion de mici dimensiuni au fost răniţi după ce aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, sâmbătă, pe o autostradă din Bronx, la New York (nord-est), în timpul unui val de frig care afectează Statele Unite, potrivit serviciilor de securitate, relatează AFP, conform Mediafax.
Avionul cu un singur motor a aterizat către ora locală 15.20 (22.20, ora României) pe această autostradă, fără să provoace vreo coliziune, a precizat serviciul pompierilor de la New York într-un mesaj postat pe contul de Twitter.
"Sub control", se arată în mesaj, în care se precizează că nicio maşină nu a fost avariată în cursul aterizării.
Cei trei pasageri au putut să iasă din avion, după care au fost conduşi la spital. Unul dintre ei a fost rănit grav, iar ceilalţi doi au suferit răni uşoare, a declarat pentru AFP Khalid Baylor, un purtător de cuvânt al pompierilor de la New York.
"Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, aparent din cauza unei probleme la motor", a precizat el.
Avionul a aterizat pe autostradă fără să provoace vreo coliziune cu vreun vehicul şi fără să rănească pe cineva de la sol, a adăugat această sursă.
Muncitori care se ocupă de întreţinerea autostrăzii, prezenţi în zona respectivă, au auzit avionul apropiindu-se şi au intervenit oprind traficul rutier, a precizat purtătorul de cuvânt.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close