Antena 3 CNN Externe Un avion de pasageri american s-a întors la sol, după ce un bărbat a început să urle "JIHAD" (VIDEO)

Un avion de pasageri american s-a întors la sol, după ce un bărbat a început să urle "JIHAD" (VIDEO)

Un avion de pasageri american s-a întors la sol, după ce un bărbat a început să urle "JIHAD" (VIDEO)
17 Mar 2015   •   15:14

Un zbor al companiei United Airlines, care decolase din  Washington DC cu destinaţia Denver, s-a întors pe pista Aeroportului Internaţional Dulles după ce un pasager a început să urle repetat "Jihad, Jihad!".

Un reprezentant al companiei a spus că zborul 1074 a fost nevoit, ieri seară, să se întoarcă la sol, după ce un pasager a refuzat să accepte instrucţiunile echipajului de la bord.
El nu a specificat ce s-a întâmplat cu exactitate la bordul aparatului Boeing 737.

Potrivit New York Daily News, bărbatul a fost potolit de către ceilalţi pasageri, care au reuşit să îl imobilizeze. Ziarul citează mai mulţi martori care spun că acesta ţipa în gura mare "JIHAD!".

Forţele de ordine locale au venit imediat la poarta de îmbarcare în avion şi l-au reţinut pe cel care a provocat incidentul din timpul zborului.

Imaginile postate pe YouTube îl arată pe pasagerul vinovat imobilizat şi plângând, spunând că îi pare rău. Se pare că în timpul altercaţiei el a fost rănit uşor pe faţă.

Aeronava avea la bord 33 de pasageri şi şase membri ai echipajului.
Purtătoarea de cuvânt a aeroportului, Kimberly Gibbs, a declarat că avoinul şi-a reluat cursa la scurt timp după debarcarea pasagerului problematic.

 

×
Subiecte în articol: jihad
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close