Antena 3 CNN Externe Atentat terorist Manchester Arena. Un bărbat cu un rucsac în spate ar fi comis atentatul

Atentat terorist Manchester Arena. Un bărbat cu un rucsac în spate ar fi comis atentatul

Atentat terorist Manchester Arena. Un bărbat cu un rucsac în spate ar fi comis atentatul
23 Mai 2017   •   12:14

Poliţia din Manchester susţine că atacul terorist de la Manchester Arena a fost întreprins de o singură persoană. Atacatorul ar fi decedat în urma exploziei. Bărbatul ar fi purtat asupra sa, într-un rucsac, un dispozitiv explozibil pe care l-a detonat, potrivit Adevărul.

Investigatorii spun că ar fi vorba despre un atentator sinucigaş care a detonat bomba când lumea ieşea de la concert. Poliţia verifică dacă nu există o reţea de atentatori sinucigaşi considerand suspect modul în care sinucigaşul a putut ajunge aşa de aproape de public.

Se ia in calcul chiar existenţa unei celule islamiste şi există temerea că ar putea urma şi alte atacuri. De altfel, gruparea Stat Islamic (ISIS) a revendicat atacul de la Arena din Manchester în care şi-au pierdut viaţa 19 de persoane şi alte 59 au fost grav rănite. 

Într-un clip video postat pe internet, membrii grupării spun că acesta este doar unul dintre atacurile teroriste care vor continua.

”În numele tuturor, în numele celui Atotputernic. Acesta este doar începutul. Leii Statului Islamic ai Irakului şi al-Sham vor continua să atace cruciaţii. Trăiască Allah! Trăiască Allah!”, se arată în mesajul grupării.

VIDEO, AICI.

×
Subiecte în articol: atentat manchester arena
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close