Antena 3 CNN Externe Un britanic a aruncat la gunoi un bilet loto în valoare de 100.000 de lire sterline (VIDEO)

Un britanic a aruncat la gunoi un bilet loto în valoare de 100.000 de lire sterline (VIDEO)

Un britanic a aruncat la gunoi un bilet loto în valoare de 100.000 de lire sterline (VIDEO)
Sursa foto: loto
23 Apr 2010   •   14:58

Un britanic a aruncat la gunoi un bilet de loto câştigător, care valora 100.000 lire, pentru că nu a înţeles regulile jocului. Mai norocos a fost un muncitor din Statele Unite care a câştigat peste 250 de milioane de dolari la loterie. Asta în condiţiile în care americanul mai avea doar 30 de dolari în cont.

Norocul nu a fost de ajuns pentru britancul în vârstă de 38 de ani. Deşi cumpărase un bilet câştigător, el nu a înţeles regulile jocului şi l-a aruncat la gunoi. Pe biletul răzuibil erau trei simboluri care împreună însemnau că a câştigat o sută de mii de lire. Bărbatul a crezut însă că trebuie să fie în linie.

Nu şi-a dat seama de greşeala pe care a făcut-o până când nu a discutat despre regulile jocului cu un amic, a doua zi. S-a dus la coşul de gunoi să îşi recupereze lozul căştigător însă a fost prea târziu. Gunoiul fusese luat şi ars.

Mult mai norocos, dar şi mai inspirat a fost un american din Missouri care a câştigat 258 de milioane de dolari la loterie. Bărbatul lucra ca muncitor şi nu mai avea în contul său decât 30 de dolari.

Jackpotul de 258 de milioane de dolari a fost al zecelea cel mai mare din istoria loteriei americane.



Antena 3




×
Subiecte în articol: loto american britanic bilet reguli gunoi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close