Antena 3 CNN Externe Un comisar UE a confundat România cu Bulgaria

Un comisar UE a confundat România cu Bulgaria

Un comisar UE a confundat România cu Bulgaria
04 Mai 2007   •   13:24

Comisarul european pentru politici interne şi servicii, Charlie McCreevy, a afirmat că s-a întâlnit, vineri, la Bucureşti, cu ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, cu care a discutat, printre altele, mai multe probleme legate de evoluţia economică din Bulgaria, în loc de România. ?M-am întâlnit în această dimineaţă cu ministrul Vosganian. Întâlnirea s-a bazat pe problemele care intră sub incidenţa ministerului pe care îl conduce. Am mai discutat, de asemenea, despre evoluţia economică din Bulgaria?, a spus Charlie McCreevy, răspunzând la o întrebare adresată de jurnalişti, fără să sesizeze confuzia.

Comisarul European se află joi şi vineri în România, în programul vizitei figurând întâlniri cu reprezentanţii mai multor instituţii, printre care Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Reprezentantul Comisiei Europene s-a întâlnit, de asemenea, cu preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu şi cu premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Antena 3

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close