Antena 3 CNN Externe Un copil a fost la un pas de moarte după ce angajații unui lanț de restaurante au livrat o comandă greșită. „Și-a pierdut cunoștința. Ne-am fi putut pierde fiul”

Un copil a fost la un pas de moarte după ce angajații unui lanț de restaurante au livrat o comandă greșită. „Și-a pierdut cunoștința. Ne-am fi putut pierde fiul”

Un copil a fost la un pas de moarte după ce angajații unui lanț de restaurante au livrat o comandă greșită. „Și-a pierdut cunoștința. Ne-am fi putut pierde fiul”
Sursa foto: foto- Pexels
12 Apr 2018   •   21:39

Un copil de doi ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza angajaților unui lanț de restaurante care au greșit comanda. 

Părinții băiatului, care suferă de alergie de lactate, au cerut o pizza vegană, menționându-le de patru ori celor care au preluat comanda să fie atenți la acest aspect. În zadar, însă. 

“Zayaan a început să verse, după doar câteva minute, după ce a mâncat pizza. De asemenea, a început să respire din ce în ce mai greu și ne-am speriat îngrozitor.

Când livratorul a ajuns acasă, l-am întrebat încă o data dacă este sigur că pizza este vegană. El ne-a confirmat și astfel l-am lăsat pe fiul meu să mănânce.

După zece minute, Zayaan și-a pierdut cunoștința. Ne-am grăbit la spital, unde, după două zile înfiorătoare, băiatul și-a revenit. Ne-am fi putut pierde fiul”, a povestit tatăl copilului, conform Metro

Reprezentanții lanțului respectiv de restaurante și-au cerut scuze public pentru situația creată, spunând că „Ne dăm seama de gravitatea situației. Vom lua măsuri punctuale pentru a evita astfel de targedii pe viitor”. 

×
Subiecte în articol: copil comanda
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close