Antena 3 CNN Externe Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”

Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”

Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Dec 2017   •   19:26

Poliţia italiană a anunţat joi arestarea unui bărbat care şi-a ucis doi bunici şi o mătuşă, folosind taliu, o otravă pe care a utilizat-o şi asupra altor cinci membri ai familiei pe care el îi considera „impuri”, transmite AFP.

Mattia Del Zotti (27 de ani) a recunoscut că a ucis „pentru a pedepsi persoane impure”, a declarat Maria Luisa Zanetti, procuror în cadrul Parchetului din Monza (nord).

Tânărul a achiziţionat taliul (metal rar, alb-albăstrui, asemănător cu plumbul) de la o firmă din Padova şi a presărat pudră din această otravă extrem de toxică pe farfuriile unor membri ai familiei lui.

Astfel, el şi-a ucis bunicii dinspre tată, în vârstă de 94 de ani, respectiv 88 de ani, şi o mătuşă în vârstă de 62 de ani, la începutul lunii octombrie. Del Zotti a încercat să-i otrăvească şi pe alţi membri ai familiei sale şi astfel încă cinci persoane au fost spitalizate în cursul ultimelor săptămâni, printre care bunicii din partea mamei.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: otrava crime criminal
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close