Antena 3 Externe Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”

Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”

de S.T.    |    07 Dec 2017   •   19:26
Un italian și-a otrăvit întreaga familie. Cum a motivat crimele e halucinant „I-am pedepsit pe toți fiindcă...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Poliţia italiană a anunţat joi arestarea unui bărbat care şi-a ucis doi bunici şi o mătuşă, folosind taliu, o otravă pe care a utilizat-o şi asupra altor cinci membri ai familiei pe care el îi considera „impuri”, transmite AFP.

Mattia Del Zotti (27 de ani) a recunoscut că a ucis „pentru a pedepsi persoane impure”, a declarat Maria Luisa Zanetti, procuror în cadrul Parchetului din Monza (nord).

Tânărul a achiziţionat taliul (metal rar, alb-albăstrui, asemănător cu plumbul) de la o firmă din Padova şi a presărat pudră din această otravă extrem de toxică pe farfuriile unor membri ai familiei lui.

Astfel, el şi-a ucis bunicii dinspre tată, în vârstă de 94 de ani, respectiv 88 de ani, şi o mătuşă în vârstă de 62 de ani, la începutul lunii octombrie. Del Zotti a încercat să-i otrăvească şi pe alţi membri ai familiei sale şi astfel încă cinci persoane au fost spitalizate în cursul ultimelor săptămâni, printre care bunicii din partea mamei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close