Antena 3 CNN Externe Un copil de 12 ani din SUA a furat un stivuitor. Poliţiştii l-au urmărit pe minor prin trafic timp de o oră | "Cineva NU îl vede pe Moș Crăciun anul acesta!"

Un copil de 12 ani din SUA a furat un stivuitor. Poliţiştii l-au urmărit pe minor prin trafic timp de o oră | "Cineva NU îl vede pe Moș Crăciun anul acesta!"

Un copil de 12 ani din SUA a fost urmărit timp de mai bine de o oră de mai multe mașini de poliție, după ce a furat un stivuitor dintr-o școală gimnazială și a pornit cu acesta la plimbare pe străzile din oraș.

Un copil de 12 ani din SUA a furat un stivuitor. Poliţiştii l-au urmărit pe minor prin trafic timp de o oră | "Cineva NU îl vede pe Moș Crăciun anul acesta!"
Sursa foto: YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2023   •   10:55

Întreaga urmărire a avut loc cu viteză mică, pentru a nu pune în pericol viaţa copilului. Mașinile poliției nu au depășit niciodată 30 de kilometri pe oră. 

Înregistrările camerelor de bord ale poliției îl arată pe băiat în timp ce lovește mai multe mașini parcate, se urcă pe trotuare și trece de câteva ori pe culoarea roșie a semaforului.

Băiatul a oprit în cele din urmă și a fost dus la un centru de detenție pentru minori, fără ca vreo persoană să fie rănită.Vehiculul furat - un manipulator telescopic Construction Genie GTH-636 echipat cu un stivuitor - a fost descuiat folosind o cheie ascunsă în cabină, a precizat poliția.

Citeşte şi: Bucureștenii nu vor mai putea cumpăra artificii sau petarde din Capitală

"Aceasta a fost o situație foarte periculoasă care s-ar fi putut termina cu ușurință cu răni grave", a scris Poliția, conform Insider

Videoclipul postat de polițiști a devenit imediat viral. 

"Cineva NU îl vede pe Moș Crăciun anul acesta!", a remarcat un utilizator YouTube în comentariile videoclipului postat ulterior de poliția din Michigan.

×
Subiecte în articol: poliție furt auto minor la volan
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close