Antena 3 CNN Externe A născut acasă și copilul a căzut cu capul de podea! Ce a decis mama să facă în secundele următoare e ireal

A născut acasă și copilul a căzut cu capul de podea! Ce a decis mama să facă în secundele următoare e ireal

A născut acasă și copilul a căzut cu capul de podea! Ce a decis mama să facă în secundele următoare e ireal
18 Iun 2018   •   14:26

Un nou-născut a supraviețuit după ce familia l-a îngropat de viu timp de șapte ore. Fetița a fost salvată de poliția braziliană în Parcul Național Xingu din statul Mato Grosso. Acolo se află multe triburile. Ofițerii au dezgropat din nisip copila care avea cordonul ombilical încă atașat, dintr-o curte din orașul Canarana. 

Autoritățiile au găsit bebelușul într-o groapă de 50 cm în urma unui tip anonim, a raportat O Globo. Străbunica fetei, în varstă de numai 57 de ani, a fost arestată și este cercetată penal. 

"Investigăm dacă a fost o tentativă de omor infantil sau dacă ea credea că fetița a murit", a declarat procurorul de stat Paulo Roberto do Prado. 

Familia care este membră a tribului Kamayura a spus poliției că bebelușa a căzut și s-a lovit capul de podea după ce mama ei de 15 ani a dat naștere săptămâna trecută. Aceștia declară că au presupus că fata a murit pentru că nu se mai mișca și au îngropat-o în conformitate cu obiceiurile indigene.

Sursă: The Independent

×
Subiecte în articol: nou nascut
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close