Antena 3 CNN Externe Un OZN a dat peste cap traficul aerian din Bremen

Un OZN a dat peste cap traficul aerian din Bremen

Un OZN a dat peste cap traficul aerian din Bremen
09 Ian 2014   •   16:59

Traficul aerian de pe aeroportul din Bremen a fost perturbat preţ de câteva ore din cauza prezenţei unui OZN. Imediat, autorităţile locale au declanşat starea de urgenţa şi a fost declarată alarma privind securitatea spaţiului aerian.

Controlorii de trafic aerian din turnul de control au fost primii care au observat obiectul luminos. De aici se vedea foarte bine cum OZN-ul plutea deasupra teritoriului aeroportului şi el a fost înregistrat de radar. Timp de două ore, mai multe elicoptere ale poliţiei au urmărit şi monitorizat OZN-ul, pe aeroport au fost amânate toate zborurile, iar avioanele programate să aterizeze la Bremen au fost redirecţionate în aeroporturile din oraşele vecine.

Între timp, pe internet a apărut un video clip de la martorii oculari. El este aprig discutat pe bloguri de specialitate şi este studiat de poliţie.

Ancheta se desfăşoară în cazul ameninţării la adresa securităţii zborurilor aeriene, iar o asemenea faptă, conform legislaţiei penale din Germania, se pedepseşte cu minimum 4 ani de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: ozn
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close