Antena 3 CNN Externe Un român a încercat să răpească 3 fetiţe

Un român a încercat să răpească 3 fetiţe

Un român a încercat să răpească 3 fetiţe
30 Mai 2007   •   23:05
Un român este autorul unei tentative de răpire care a şocat întreaga Italie. Bărbatul a încercat să răpească trei fetiţe aflate în vacanţă, la Torino. Incidentul s-a produs ziua în amiaza mare, în plin centrul oraşului. Oamenii aflaţi în apropiere au sărit în ajutorul fetelor. Românul a reuşit să fugă, dar a fost prins la scurt timp de carabinieri. Fetele cu vârste cuprinse între 10 şi 11 ani, originare din Brescia, se aflau în excursie la Torino, împreună cu alţi 37 de elevi. La un moment dat se aflau în apropierea unei pizzerii când un bărbat, despre care s-a aflat ulterior că este român, a încercat să o tragă după el pe una dintre minore.

Speriată, fata a început să ţipe, moment în care profesoarele, care însoţeau grupul, au reuşit să o salveze. La scurt timp însă românul s-a întors şi a încercat să răpească alte două minore aflate lângă autocar. Fetiţele au fost salvate de această dată de câţiva trecători care au intervenit şi au reuşit să-l alunge pe răpitor. Poliţia a fost anunţată de îndată, iar după o scurtă urmărire, infractorul de 36 de ani a fost prins.

Bărbatul a fost blocat şi arestat, la scurt timp, pe o stradă alaturată, de mai multe echipe de poliţie. Nu avea documente, iar în buzunare au fost găsite un cuţit şi poza unei femei. La interogatoriu, românul a fost destul de confuz. El va fi supus unui examen psihiatric. Românul pare să fi fost însoţit de o femeie complice a cărei identitate este verificată de poliţia italiană.

Observator

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close