Antena 3 CNN Externe Un smartphone era să îl UCIDĂ. "Patul era în flăcări iar copilul avea bucăţi de plastic fierbinte pe picioare"

Un smartphone era să îl UCIDĂ. "Patul era în flăcări iar copilul avea bucăţi de plastic fierbinte pe picioare"

Un smartphone era să îl UCIDĂ. "Patul era în flăcări iar copilul avea bucăţi de plastic fierbinte pe picioare"
Sursa foto: Foto: Daily Mail
05 Dec 2012   •   17:46

Un copil de 11 ani din Marea Britanie a suferit arsuri grave la picioare după ce telefonul fratelui său, un BlackBerry Curve, a explodat în pat în timp ce băiatul dormea, scrie Daily Mail.

Kian McCreath s-a trezit în mijlocul nopţii cu patul în flăcări şi bucăţele de plastic fierbinte lipite pe picioare.

Norocul copilului a fost că mama a auzit explozia, a venit, a stins focul şi a chemat ambulanţa. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital unde i s-au acordat îngrijirile necesare.

Fratele lui primise telefonul cu doar două săptămâni înainte. Chiar în seara incidentului, mama lor găsise telefonul în grădină, unde fusese lăsat la încărcat. Ştiind că fiul ei se trezeşte cu alarma telefonului, femeia l-a dus în camera celor doi.

"M-am dus să-mi fac un ceai, liniştită... Nici prin gând nu-mi trecea că o să se întâmple ceva rău. La un moment dat, am auzit o pocnitură, iar Kian a început să strige din toate puterile: 'Mi-a luat foc patul!' A fost absolut îngrozitor! Tremur numai când mă gândesc la asta...", povesteşte mama băieţilor.

"Acel telefon este periculos şi trebuie să fie testat. Mulţi copii sunt înnebuniţi după acest model. Principala mea grijă, în momentul de faţă, este siguranţa copiilor", a spus Pete McCreath, tatăl băieţilor.

×
Subiecte în articol: smartphone
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close