Antena 3 CNN Externe Un şoarece a împiedicat decolarea unui Boeing 757 de pe aeroportul din Hong Kong

Un şoarece a împiedicat decolarea unui Boeing 757 de pe aeroportul din Hong Kong

Un şoarece a împiedicat decolarea unui Boeing 757 de pe aeroportul din Hong Kong
Sursa foto: Foto: flickr.com
07 Sep 2011   •   14:40

Un Boeing 757 aparţinând companiei Nepal Airlines a fost ţinut la sol pe aeroportul din Hong Kong, marţi seara, din cauza unui şoarece din cabina piloţilor, au declarat miercuri reprezentanţii companiei, citaţi de AFP. Rozătoarea a fost prinsă în cele din urmă de personalul avionului.
   
Şoarecele a fost văzut de piloţi cu puţin timp înainte de decolarea avionului spre Kathmandu, marţi seara, înainte de a se îmbarca cei 84 de pasageri.
   
"Este un şoarece. L-au găsit în cabina piloţilor. Nu a fost încă prins, dar se depun în continuare eforturi", preciza directoarea Nepal Airlains din Hong Kong
   
Au fost instalate capcane în avion, iar pasagerii şi-au petrecut noaptea la hotel. Aceştia vor fi îmbarcaţi în altă aeronavă dacă şoarecele nu va fi prins, a spus Gurung, fără a da un termen.
   
Aceeaşi aeronavă au fost reţinută 11 ore pe aeroportul din Kathmandu, luni, când a decolat spre Bangkok, tot din cauza unui şoarece, potrivit jurnalului nepalez "Republica". Cei 133 de pasageri au fost debarcaţi după ce şoarecele a ieşit dintr-o cutie de băuturi.
   
În incidentul de la Hong Kong nu poate fi vorba de acelaşi şoarece, pentru că a fost găsit mort într-una dintre capcanele puse pentru a-l prinde.
 

×
Subiecte în articol: soarece avion decolare aeroport hong kong
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close