Antena 3 CNN Externe Un tânăr din San Francisco a inventat produsul care înlocuieşte mâncarea

Un tânăr din San Francisco a inventat produsul care înlocuieşte mâncarea

Un tânăr din San Francisco a inventat produsul care înlocuieşte mâncarea
de S.T.    |    07 Mai 2014   •   08:24

Un tânăr din San Francisco a inventat produsul care înlocuieşte mâncarea. Rob Rhinehart a scos pe piaţă un produs care poate să devină hrana viitorului.


În 2012, Rob lucra la un proiect extenuant, de dezvoltare a unui software, și nu prea avea nici timp şi nici bani să se hrănească corespunzător. În cele din urmă, a decis să renunţe complet la mâncare, consumând în schimb un lichid special.

Tănărul a citit cărţi despre nutriţie şi a observat că organismul uman nu are nevoie de legume şi fructe, ci de vitamine şi minerale, de carbohidraţi, nu de pâine. Astfel, el a comandat toate aceste substanţe sub forma unor prafuri sau pastile, pe care le-a pus în mixer, obţinând o substanţă care seamănă cu o limonadă.

El s-a hrănit o lună doar cu acest lichid care conţine 35 de nutrienţi esenţiali, iar apoi şi-a relatat experienţa pe un blog intitulat "Cum am renunţat la mâncare".

Rob a numit invenţa sa Produsul (Soylent) și spune că acum se simte foarte bine, are tenul mai curat, dinţii mai albi şi părul mai sănătos.

Produsul a început să fie comercializat în SUA. Săptămâna trecută, primele 1.000 de bucăţi au fost comercializate.

×
Subiecte în articol: mancare San Francisco
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close