Antena 3 CNN Externe Un urs a intrat într-o benzinărie și a furat o pungă de jeleuri în formă de ursuleți

Un urs a intrat într-o benzinărie și a furat o pungă de jeleuri în formă de ursuleți

O cameră de supraveghere dintr-o benzinărie din provincia canadiană Columbia Britanică a surprins un moment haios cu un urs care ia de pe raft o pungă de jeleuri în formă de ursuleți și pleacă cu ea.

Un urs a intrat într-o benzinărie și a furat o pungă de jeleuri în formă de ursuleți
Sursa foto: Captură YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Oct 2023   •   09:29

Incidentul surprinzător s-a petrecut într-o benzinărie din provincia canadiană Columbia Britanică şi a fost surprins de camerele de supraveghere

"Domnul urs a ieșit apoi în parcare și a mâncat prada”, a spus Jay, care a precizat că „ursul nu părea a fi deloc agresiv, dar poate fi doar o impresie”.

"Știu că este un animal sălbatic, dar am vrut să-l îmbrățișez. Pur și simplu mi s-a părut grozav”, a adăugat Karen, potrivit CBC.

"Pur și simplu mi s-a părut grozav"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incidentul din Lake Cowichan este doar unul dintre cazurile tot mai multe de întâlniri cu urși din Columbia Britanică.

Numai în august, Conservation Officer Service (COS) a primit 5.963 de apeluri despre urși negri care au venit în comunități, aproape dublu față de maximul anterior, 2.366 de apeluri în 2011.

COS a îndemnat persoanele care văd urși să-i contacteze, deoarece animalul poate deveni un pericol pentru public: "Când urșii se obișnuiesc cu hrana umană și nu se mai tem de oameni, nu mai pot fi reabilitați sau relocați, iar riscul pentru siguranța publică e mare”.


 

×
Subiecte în articol: urs benzinarie jeleuri
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close