Antena 3 CNN Externe Vezi "recompensa" incredibilă pe care a primit-o o femeie care i-a donat un rinichi şefei ei

Vezi "recompensa" incredibilă pe care a primit-o o femeie care i-a donat un rinichi şefei ei

Vezi "recompensa" incredibilă pe care a primit-o o femeie care i-a donat un rinichi şefei ei
Sursa foto: dailymail.co.uk
23 Apr 2012   •   19:36

O femeie de 47 de ani din New York a fost concediată la scurt timp după transplant, când încă se afla în perioada de convalescenţă.

Aceasta şi-a dar şefa în judecată, susţinând că a fost înlăturată fără motiv din firma în care lucra pentru şefa ei, Jackie Brucia, adăugând că toată experienţa a marcat-o psihic, scrie Daily Mail.

Şefa ei, Jackie Brucia i-a mărturisit în 2010 că are nevoie de un transplant de rinichi, moment în care aceasta s-a oferit să i-l doneze. Însă la acel moment a fost refuzată, deoarece găsise deja un donator compatibil.

Între timp, Debbie Stevens îşi dăduse demisia de la Automotive Group şi se mutase în Florida. Jackie Brucia a sunat-o însă, propunându-i să se întoarcă la New York, să-şi reia slujba şi să-i doneze rinichiul.

Debbie Stevens a acceptat. "Am spus da. Era şefa mea, o respectam. Aşa sunt eu, nu voiam să moară", povesteşte femeia.

După testele de compatibilitate a reieşit că rinichiul lui Debbie nu se potrivea. Doctorii au informat-o, însă, că dacă donează, totuşi, un rinichi, şefa ei va fi mutată prima pe lista de transplanturi, urmând să beneficieze de alt rinichi compatibil.

"Rinichiul meu a ajuns în Saint Louis, Missouri, iar al ei a venit din San Francisco", povesteşte femeia. Operaţiile au avut loc anul trecut, în august. În septembrie, Debbie Stevens s-a întors la muncă, în timp ce şefa ei încă era în convalescenţă.

Debbie Stevens spune, însă, că s-a grăbit să se întoarcă la muncă, fapt care i-a cauzat probleme digestive şi dureri de picioare. Se afla într-un concediu medical de trei zile, în momentul în care şefa ei, Jackie Brucia a sunat-o reporşându-i că nu este la muncă.

"Mi-a zis că nu pot să vin şi să plec după cum îmi convine, că lumea o să creadă că beneficiez de tratament special ", povesteşte Debbie Stevens, adăugând că de atunci şefa ei nu a pierdut nicio ocazie pentru a o critica de faţă cu restul angajaţilor.

A urmat mutarea ei într-o filială aflată la 80 de kilometri de oraş, într-o zonă numită "Siberia" de angajaţi, din cauza depărtării şi a ratei criminalităţii de acolo. La scurt timp, a venit şi concedierea.

Debbie Stevens spune că tratamentul de la locul de muncă a făcut-o să aibă nevoie de un psiholog, solicitând acum compensaţii.

×
Subiecte în articol: concediere
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close