Antena 3 CNN Externe Viaţa secretă a autorului atacului din Las Vegas. Stephen Paddock mai vizase un festival de muzică în aer liber

Viaţa secretă a autorului atacului din Las Vegas. Stephen Paddock mai vizase un festival de muzică în aer liber

Viaţa secretă a autorului atacului din Las Vegas. Stephen Paddock mai vizase un festival de muzică în aer liber
05 Oct 2017   •   10:09

Autorul atacului armat din Las Vegas a planificat cu meticulozitate masacrul şi a petrecut zeci de ani achiziţionându-şi arme, perioadă în care a trăit în secret, potrivit anchetatorilor americani, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Joseph Lombardo, şeriful departamentului de poliţie din Las Vegas, a precizat că anumite aspecte din viaţa secretă a lui Stephen Paddock vor fi foarte greu de elucidat.

„Ceea ce ştim este că Stephen Paddock e un om care a petrecut decenii achiziţionându-şi arme şi muniţie şi care a trăit o viaţă secretă, din care multe aspecte nu vor fi niciodată pe deplin înţelese. El a planificat cu meticulozitate cel mai grav atac din istoria Statelor Unite. Peste o sută de anchetatori au petrecut ultimele 72 de ore analizând viaţa lui Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, pentru a stabili profilul unei persoane pe care o voi numi tulburată psihic şi periculoasă", a spus Lombardo.

Poliţia a confirmat informaţiile potrivit cărora Stephen Paddock a închiriat o cameră la hotelul Ogden din Las Vegas, la sfârşitul lunii septembrie.

Potrivit unor surse, Paddock ar fi planificat un atac la festivalul de muzică în aer liber "Life is Beautiful", la care au participat formaţiile Lorde şi Chance the Rapper. Camera închiriată la hotelul Ogden avea o vedere bună către concertul respectiv.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: atac atentat las vegas festival
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close