Antena 3 CNN Externe VIDEO! Caz şocant în China! Nou-născut aruncat în WC şi abandonat de propria mamă

VIDEO! Caz şocant în China! Nou-născut aruncat în WC şi abandonat de propria mamă

18 Sep 2014   •   21:28

Din primele informaţii se pare că mama noului-născut, a încercat să îşi ascundă sarcina, aşa că a decis să nască în toaleta facultăţii.

Din fericire, ceilalţi studenţi au auzit plânsetele bebeluşului şi astfel au alerta poliţia.

Aceste imagini de-a dreptul incredibile, arată cum fetiţa nou-născută este căzută pe ţeava vasului de toaletă după ce mama sa i-a dat naştere.Poliţia crede că tânăra mama a încercat să ascundă sarcina, dar din fericire sistemul de canalizare nu funcţiona, iar ţeava avea doar 21 de centrimetri, aşa că fetiţa a scăpat ca prin miracol.

Pompierii au intervenit de urgenţă şi astfel au reuşit să scoată pruncul la timp. "A fost imposibil să reuşim să scoatem copilul pe sus. După ce a căzut în toaletă, aceasta a alunecat şi a rămas blocată între etajele trei şi patru. Am folosit un polizor unghiular pentru a sparge şi deschide conducta de la etajul al treilea, pentru ca apoi să putem împinge copilul până la colegii de la etajul patru, unde a fost preluat de medicii care aşteptau să o transporte la spital", a declarat unul dintre pompieri.Poliţia a reuşit între timp să găsească mama copilului, o studentă care locuieşte în clădire şi care a fost, de asemenea, internată în spital.

Povestea şocantă a provocat dezbateri aprinse între chinezi pe site-urile de social media. Mulţi dintre ei plângându-se de lipsă de valori în rândul tinerilor.

×
Subiecte în articol: China salvare nou nascut bebelus mama studenta

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close