Antena 3 CNN Externe Un videoclip cu soldații ruși a stârnit hohote de râs pe internet. Greșeala comisă în timp ce căutau mine

Un videoclip cu soldații ruși a stârnit hohote de râs pe internet. Greșeala comisă în timp ce căutau mine

Un videoclip care îi arată pe soldații ruși căutând mine a devenit viral pe rețelele de socializare, stârnind hohote de râs. Greșeala comisă de militari a fost sesizată cu rapiditate de cei ce au vizionat imaginile.

Un videoclip cu soldații ruși a stârnit hohote de râs pe internet. Greșeala comisă în timp ce căutau mine
Sursa foto: Twitter/ Alpha News
de Cerasela Stafie    |    06 Apr 2022   •   10:36

Clipul a fost publicat chiar de presa rusă. Publicația Ria Novosi a dorit să arate publicului cum caută soldații ruși minele.

Doar au reușit să atragă un val de ironii și amuzament. În imagini se pot observa militarii înaintând la pas domol, cu detectoare de mine, cercetând terenul.

Cei care au văzut clipul au sesizat destul de repede că persoana care filmează se deplasează în fața soldaților care ar fi trebuit să găsească minele. Dacă cameramanul ar fi călcat pe una dintre ele, căutarea nu numai că ar fi fost în zadar, dar ar fi avut loc și o explozie.

Filmul a fost distribuit atât pe Twitter, cât și pe Facebook, și a trans sute de mii de vizualizări. Internauții s-au amuzat copios. Unii au remarcat, ironic, vitejia cameramanului, în timp ce alții i-au descris pe ruși drept o ”armată de idioți”.

Au fost și unele voci care le-au luat apărarea militarilor, spunând că terenul respectiv, probabil, fusese deja cercetat, iar filmarea era doar demonstrativă. 

×
Subiecte în articol: videoclip soldaţi ruşi mine cautare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close