Vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles pentru iubita lui Abramovici

01 Feb 2010   •   13:01
Vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles pentru iubita lui Abramovici	Daria Zhukova

Nimic nu e prea scump pentru iubita miliardarului rus Roman Abramovici. Se pare că proprietarul echipei de fotbal Chelsea i-a cumpărat iubitei lui, Daria Zhukova, o vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles.

Daria Zhukova, fost manechin în vârstă de 28 de ani, şi-a exprimat dorinţa de a locui la Hollywood, iar iubitul ei s-a coformat rapid. Printre vecinii Dariei se numără Halle Berry şi Leonardo Di Caprio. Vila cumpărată de cei doi dispune de opt băi, o piscină, un cinematograf, dar şi de o cramă, arată Daily Mail.

Miliadarul rus şi Daria Zhukova au împreună un fiu pe nume Aaron. Abramovici, în vârstă de 43 de ani, mai are cinci copii din cea de-a doua căsătorie. Averea acestuia se ridică la aproximativ 8,5 miliarde de dolari.

Abramiovici este cunoscut pentru extravaganţa sa. La sfârşitul lunii septembrie, el şi-a achiziţionat cel mai mare şi mai scump iaht privat din lume, prevăzut cu un scut anti-paparazzi. Iahtul mai este prevăzut cu un sistem de detectare a rachetelor, două piste de aterizare pentru elicoptere, un centru balnear de lux, două piscine, precum şi mai multe săli pentru proiecţii de cinema.

Abramovici a mai atras atenţia, după ce a luat prânzul în luna noiembrie la restaurantul Nello's din New York. Nota de plată a miliardarului s-a ridicat la nu mai puţin de 47,221 de dolari. Ca şi cum nu era de ajuns, miliardarul a lăsat şi un bacşiş de 5.000 de dolari.

Antena3.ro

ExitPOLL
x close