Antena 3 CNN Externe Vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles pentru iubita lui Abramovici

Vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles pentru iubita lui Abramovici

Vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles pentru iubita lui Abramovici
Sursa foto: Daria Zhukova
01 Feb 2010   •   13:01

Nimic nu e prea scump pentru iubita miliardarului rus Roman Abramovici. Se pare că proprietarul echipei de fotbal Chelsea i-a cumpărat iubitei lui, Daria Zhukova, o vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles.

Daria Zhukova, fost manechin în vârstă de 28 de ani, şi-a exprimat dorinţa de a locui la Hollywood, iar iubitul ei s-a coformat rapid. Printre vecinii Dariei se numără Halle Berry şi Leonardo Di Caprio. Vila cumpărată de cei doi dispune de opt băi, o piscină, un cinematograf, dar şi de o cramă, arată Daily Mail.

Miliadarul rus şi Daria Zhukova au împreună un fiu pe nume Aaron. Abramovici, în vârstă de 43 de ani, mai are cinci copii din cea de-a doua căsătorie. Averea acestuia se ridică la aproximativ 8,5 miliarde de dolari.

Abramiovici este cunoscut pentru extravaganţa sa. La sfârşitul lunii septembrie, el şi-a achiziţionat cel mai mare şi mai scump iaht privat din lume, prevăzut cu un scut anti-paparazzi. Iahtul mai este prevăzut cu un sistem de detectare a rachetelor, două piste de aterizare pentru elicoptere, un centru balnear de lux, două piscine, precum şi mai multe săli pentru proiecţii de cinema.

Abramovici a mai atras atenţia, după ce a luat prânzul în luna noiembrie la restaurantul Nello's din New York. Nota de plată a miliardarului s-a ridicat la nu mai puţin de 47,221 de dolari. Ca şi cum nu era de ajuns, miliardarul a lăsat şi un bacşiş de 5.000 de dolari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roman Abramovici vila los angeles
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close